Dostupnosť výrobkov!

Vážení zákazníci,
pre dostupnosť vašeho výrobku si rozkliknite ROLETOVÉ MENU žiadaného rozmeru na podstránke. 
Dostuposť overte poprípade telefonicky na čísle + 421 911 830 343.

Blog o modernom bývaní

U nás sa dozviete vždy aktuálne novinky a trendy zo sveta moderného bývania.

Vaňa pod oknom. Kúpeľna ako z filmu.

Vaňa pod oknom. Kúpeľna ako z filmu.

Predstavte si kúpeľňu, ktorá sa ponára v slnečnom svetle, s výhľadom na pokojnú záhradu alebo rušné mesto. V strede tejto oázy relaxu sa majestátne týči samostatne stojaca vaňa, umiestnená priamo pod oknom. Toto nie je len sen, ale realita, ktorú si môžete dopriať aj vy.

Kúpeľňa inšpirovaná Marokom

Kúpeľňa inšpirovaná Marokom

Predstavujeme vám fascinujúci svet marockého dizajnu a ako môžete túto exotickú inšpiráciu implementovať do svojej kúpeľne. Maroko, krajina bohatá na kultúru a históriu, ponúka štýl, ktorý je záhadný, farebný a úplne nezameniteľný. Poďme sa pozrieť, ako môžete vytvoriť kúpeľňu inšpirovanú Marokom, ktorá vám prináša pohodu a exotiku každý deň.

Ako zariadiť malú kúpeľňu a toaletu v bytoch efektívne a prakticky?

Ako zariadiť malú kúpeľňu a toaletu v bytoch efektívne a prakticky?

Malá kúpeľňa môže byť výzvou, ale s niekoľkými inteligentnými riešeniami môžete vytvoriť priestor, ktorý nie len vyzerá dobre, ale je aj efektívny a praktický. V tomto článku sa pozrieme na spôsoby, ako využiť každý kút a vytvoriť poriadok a harmóniu v malom kúpeľňovom prostredí.

Malý byt. Ako na to so zariadením?

Malý byt. Ako na to so zariadením?

V dnešnom uponáhľanom svete je každý meter štvorcový cenný, a preto sme sa rozhodli podeliť sa s vami o niekoľko nápadov, ako efektívne a vkusne zariadiť kúpeľňu v malom byte. Pri zariaďovaní malého bytu je kľúčové byť kreatívny a využiť každý možný centimeter. S moderným prístupom a správnymi kúpeľňovými zariadeniami môžete transformovať svoj malý byt na elegantné a pohodlné obydlie, kde sa vám všetko zmestí. Zbavte sa obmedzeností priestoru a zažite moderný luxus vo svojej vlastnej kúpeľni.

Aktuálne trendy bytového dizajnu

Aktuálne trendy bytového dizajnu

Bývanie sa stáva viac než len miestom na život. Je to priestor, kde sa odohráva náš život, kde trávime čas so svojimi blízkymi a kde nachádzame pokoj. Aktuálne dizajnové trendy nám prinášajú zaujímavé a inovatívne spôsoby, ako pretvoriť naše domovy na miesta, kde sa budeme cítiť komfortne a inšpirovaní. Tu je prehľad niektorých aktuálnych trendov v bývaní...

Zrkadlá do kúpeľne s osvetlením

Zrkadlá do kúpeľne s osvetlením

Stvorené s ohľadom na vaše pohodlie a moderný dizajn, naše LED zrkadlá do kúpeľne poskytujú viac než len odraz. Sú spojením funkčnosti, technológie a štýlu, ktoré zároveň pridajú kúpeľni úplne nový rozmer. Nech sú to vypínačové, dotykové, multifunkčné alebo senzorové zrkadlá, v našej ponuke nájdete rôzne tvary a dizajny, ktoré sa prispôsobia vášmu vkusu a potrebám.

Okúzľujúce mramorové kúpeľne v znamení luxusu

Okúzľujúce mramorové kúpeľne v znamení luxusu

Mramorové kúpeľne v posledných rokoch zdobia stránky mnohých dizajnérskych časopisov. Tento exkluzívny typ kúpeľní nesie so sebou špičkový dizajn, trvanlivosť a kúsok prírody do vašich osobných priestorov. Ide o nadštandardné riešenie veľkých kúpeľňových priestorov. 

Ako ušetriť za vodu v kúpeľni

Ako ušetriť za vodu v kúpeľni

Každý z nás môže prispieť k ochrane životného prostredia aj znížením nákladov za vodné a stočné jednoduchými, no účinnými krokmi. Myslite na budúcnosť a urobte zodpovedné rozhodnutia pri používaní vody vo vašej domácnosti. Spoločne môžeme prispieť k udržateľnejšej planéte pre budúce generácie.

Luxusné vane v dizajnovej kúpeľni

Luxusné vane v dizajnovej kúpeľni

Vitajte v našej exkluzívnej kolekcii luxusných samostatne stojacich vaní, ktoré vás vtiahnu do sveta bezkonkurenčného dizajnu a pohodlia pre vašu kúpeľňu! Každá vaňa je jedinečná a navrhnutá tak, aby vám priniesla neopakovateľný zážitok na kúpani a relax.

Luxusné kúpeľne snov s výhľadom do záhrady

Luxusné kúpeľne snov s výhľadom do záhrady

Úžasný zážitok v luxusných a moderných kúpeľniach s výhľadom do záhrady. Súčasné dizajnové trendy odzrkadľujú moderné kúpeľne, ktoré sú skôr útočiskom, únikom od každodenného zmätku rušného života a stresujúcej kariéry. Tie najlepšie sú navrhnuté s luxusnými prvkami, ako sú vane, parné sprchy.... 

Nápady do malej kúpeľne

Nápady do malej kúpeľne

Ako vytvoriť jedinečnú kúpeľňu s veľa nápadmi? Každý človek chce mať doma kúpeľňu, ktorá vyzerá dobre a vyhovuje jeho potrebám. Nápady na malú kúpeľňu môžu byť veľmi užitočné, keď chcete vybudovať priestor, ktorý bude vyhovovať vášmu štýlu a zároveň budete efektívne využívať priestor.

Dizajnové trendy kúpeľní na rok 2023

Dizajnové trendy kúpeľní na rok 2023

Dizajnové trendy kúpeľní sa neustále menia a prispôsobujú sa životnému štýlu a moderným trendom. V roku 2023 bude pokračovať trend odvážnych farieb a vzorov, ako sú geometrické tvary, farebné bloky a jemné pastelové odtiene. 


Hydromasážne boxy v luxusnej kúpeľni

Hydromasážne boxy v luxusnej kúpeľni

Relaxujte ako vo wellnese! Zaobstarejte si do do vašej kúpeľne hydromasážne boxy v luxusnom prevedení.

Aké sú farebné trendy do kúpeľní pre rok 2023?

Aké sú farebné trendy do kúpeľní pre rok 2023?

Držte si pevne uteráky lebo výrazné farebné tóny sú práve IN.

Je naozaj jednoduché pochopiť, prečo si spoločnosť Pantone vybrala purpurovú ako najhorúcejšiu farbu pre rok 2023.

Kúpeľňové vybavenie a doplnky

Kúpeľňové vybavenie a doplnky

Pri zariaďovaní kúpeľne dbajte na každý detail aby vytváral priestor jeden celok. Kombinujte nielen farby, ale i materiály, ktoré sa k sebe hodia. Snažte sa byť nadčasový, predsa kúpeľňu nezariaďujeme na 10 rokov, ale na dlhšiu dekádu. Aby sa nám uletené nápady časom nezunovali.

Kúpeľňa v štýle Oriental Boho

Kúpeľňa v štýle Oriental Boho

Recyklovateľnosť, životný cyklus prírodných materiálov a udržateľnosť je hlavnou fylozofiou Boho štýlu. Zrecyklované drevo, ktoré sa znova spracuje a natrie, veľa zelene, ktoré zapadajú do takmer bieleho alebo béžového interiéru kúpeľni. 

Bezbariérové kúpeľne a vane pre seniorov

Bezbariérové kúpeľne a vane pre seniorov

Nedostatok fyzickej aktivity, cvičenia, nadváha, obezita, ale aj nesprávna výživa vedie v starobe k zníženiu mobility. Rastúci výskyt sedentarizmu, prílišného sedenia je narastajúcim zdravotným problémom. 

Dizajn kúpeľne v anglickom štýle

Dizajn kúpeľne v anglickom štýle

Tradičná anglická kúpeľňa je inšpirovaná kúpeľňami v anglických vidieckych domoch zo 17. a 18. storočia. Hoci existuje mnoho spôsobov ako sa dá tento špecifický štýl interpretovať...

Luxusné kúpeľne hviezd, ktoré inšpirujú

Luxusné kúpeľne hviezd, ktoré inšpirujú

Vstúpte do krásnych a moderných kúpeľní Kourtney a Khloé Kardashian, Jennifer Aniston a ďalších.

Moderné kúpeľne - inšpirácie a nápady

Moderné kúpeľne - inšpirácie a nápady

Plánujete rekonštruovať kúpeľňu a hľadáte nápady na dizajn kúpeľne? Inšpirujte sa rôznorodým dizajnom moderných kúpeľní.

Poriadok v kúpeľni za každých okolností. Kúpeľňové skrinky pod umývadlo.

Poriadok v kúpeľni za každých okolností. Kúpeľňové skrinky pod umývadlo.

Kto by nemiloval poriadok? Teda väčšina z nás určite a predovšetkým keď každá vec, má svoje presné miesto. A to platí aj v kúpeľni!

Kúpeľňové trendy, ktoré ovládnu váš domov

Kúpeľňové trendy, ktoré ovládnu váš domov

Inšpirujúce nápady od dizajnérov, ktoré nás čakajú v renomovaní kúpeľní počas roku 2022. Predstavujeme Vám základne znaky nadchádzádzajúcich trendov.

Aj chalupa, či zrub môže mať svoju modernú kúpeľňu

Aj chalupa, či zrub môže mať svoju modernú kúpeľňu

Vytvorte si relaxačné útočisko na vašej víkendovej chalupe kde sa budete oddávať relaxu a wellnessu. Kúpeľne na chalupách majú svoje romantické čaro, môžu vo vás prebudiť kreativitu, ale i pokoj.

Štýlové japonské kúpeľne

Štýlové japonské kúpeľne

V Japonsku sú kúpeľne trochu iné ako tie, na ktoré sme zvyknutí v našom európskom regióne. Navyše sú Japonci ekologický národ a pri tvorbe kúpeľní myslia na životné prostredie. Jedným z nich je využitie odtečenej vody z umývadla, ktorú zrecyklujú na splachovanie toaliet.

Kúpeľňa v mediteránskom štýle

Kúpeľňa v mediteránskom štýle

Či už riešite prestavbu kúpeľne s pomocou kúpeľňového dizajnéra, architekta alebo dodávateľa, mali by ste mať aspoň minimálnu predstavu v akom štýle by mala byť realizovaná vaša kúpeľňa. Vedieť určiť svoj obľúbený štýl pomôže vášmu projektu začať hladko a pomôže zrýchliť i samotný návrh dizajnéra.

Vianočná atmosféra v luxusnej kúpeľni

Vianočná atmosféra v luxusnej kúpeľni

Inširatívne a jednoduché nápady do každej kúpeľne počas vianočných sviatkov. Stačí iba malá predstavivosť, pár zelených rastlín a vianočných svetiel. Úžasné atmosféra za minimálny rozpočet.

Minimalizmus v kúpeľni

Minimalizmus v kúpeľni

Elegacia, čistota, jemné farby sú hlavné charakteristické znaky minimalistického štýlu. Minimalistický dizajn je obľúbeným trendom v interiérovom dizajne už niekoľko desaťročí.

Moderné kúpeľne v industriálnom štýle

Moderné kúpeľne v industriálnom štýle

Priemyselný dizaj kúpeľne sa zameriava predovšetkým na silné a odolné materiály. Mosadz, meď, oceľ, betón....

Retro kúpeľne, ktoré vás oslnia

Retro kúpeľne, ktoré vás oslnia

Ak vás fascinuje retro dizajn a peniaze potrebujete investovať na nákup samostatne stojacej vane ...

Mohlo by vás zaujímať

Retro kúpeľne, ktoré vás oslnia

Ak vás fascinuje retro dizajn a peniaze potrebujete investovať na nákup samostatne stojacej vane či iných potrebných ...

Luxusné kúpeľne pre mladých

Konečne sa Vám podarilo prerobiť si svoje bývanie a potrebujete dokončiť kúpeľnu. Poradíme pár nápadov, ako na to.

Štýlové japonské kúpeľne

Japonci ekologický národ a pri tvorbe kúpeľní myslia na životné prostredie. Jedným z nich je využitie odtečenej vody z umývadla, ktorú zrecyklujú...

LED zrkadlá v kúpeľni

LED zrkadlo sa nijako nelíši od bežného zrkadla, ktoré ste umiestnili do svojej kúpeľne, okrem toho, že prvé je vybavené LED svetlami...