Dostupnosť výrobkov!

Vážení zákazníci,
pre dostupnosť vašeho výrobku si rozkliknite ROLETOVÉ MENU žiadaného rozmeru na podstránke. 
Dostuposť overte poprípade telefonicky na čísle + 421 911 830 343.

Aké sú farebné trendy do kúpeľní pre rok 2023?

Držte si pevne uteráky lebo výrazné farebné tóny sú práve IN.

Výrazné farebné kontrasty a netradičný odtieň na netradičný čas

Majitelia domov, ktorí sú pripravení urobiť väčšie zmeny vo svojej kúpeľni alebo toalete, by mali očakávať, že trendami budú svetlé a zemité farby so žiarivými kontrastnými tónmi a pútavými vzormi.

Farba roka od Pantone, Viva Magenta 18-750, vibruje s elánom a energiou. Je to odtieň zakorenený v prírode pochádzajúci z červenej rodiny a vyjadruje nový signál sily. Viva Magenta je odvážna a nebojácna, pulzujúca farba, ktorej bujarosť podporuje radostnú a optimistickú oslavu a píše nový príbeh. Je sýto červenkasto ružová a čoskoro ju uvidíte všade. Táto farba je žiarivá, ale teplá, zemitá, no zároveň bohatá a vyzerá úžasne v interiérovom dizajne. Ak vás však zaujímalo, aké farby sa hodia k viva magenta, ste na správnom mieste.

Aké farby kombinovať s Viva magenta?

  • námornicá modrá
  • neutrálna piesková 
  • škoricovo hnedá
  • odvážna čierna
  • smaragdovo zelená
  • slivková a svetlo ružová
  • žlto-oranžová
  • minimalistická šedá
  • zelená

Je naozaj jednoduché pochopiť, prečo si spoločnosť Pantone vybrala purpurovú ako najhorúcejšiu farbu pre rok 2023. Je to pútavý odtieň pre váš domov, ktorý dokáže vytvoriť teplú, útulnú atmosféru alebo odvážny, jasný vzhľad. Existuje mnoho spôsobov, ako môžete byť kreatívni s touto bohatou, žiarivou farbou. 

farba roka 2023 Viva Magenta

farba roka 2023 Viva Magenta 

Viva Magenta na kúpeľnových uterákoch

Viva Magenta vytvára pozitívnejšiu budúcnosť

Geometrické keramické obklady a dlažby

Rok 2023 otvára nové zmyselné nápady v interiérovom dizajne, nielen čo sa farieb týka ale aj tvarov či materiálov. Novú trend je nespútaný a nie je limitovaný nadčasovou strohosťou bledých farieb. Najhorúcejšie trendy sa tešia mnohým variáciam tvarov, materiálov a potvrchovej úpravy. Jednoznačným trendom sú geometrické keramické dlaždice a obklady v rôznych farbách.

Polnočná modrá

Naďalej sa budeme stretávať s obľúbenými odtieňmi a farebnými výbermi používanými v kúpeľniach, ktoré sú častejšie spojené s prírodnými prvkami, čo sa pripisuje nadčasovosti farieb v domácnosti. Tieto chladné odtiene tiež zvýrazňujú liečivú silu vody, ktorá pomáha zmierniť vyvíjajúce sa požiadavky života a stres v našich životoch.

Zdroj: nhttps://luxesource.com/2023-bathroom-trends/#.Y77_xOzMI3Q

Priemyselný štýl kúpeľní

Industriálny štýl si pôjde i naďalej svojich životom predovšetkým vo veľkých mestách. Je obľúbený veľmi u mladých a moderných zákazníkov. Bledé farby kontrastované s geometrickými keramickými obkladmi búdú absolútnou dizajnovou lahôdkou.

Kúpeľňové trendy milujú luxusné koberčeky

Zdroj: https://www.decorilla.com/?from=blog-bathroomtrends2023-cap16

Kúpeľňové trendy milujú luxusné koberčeky

Nič nedodá priestoru luxus a pohodlie ako plyšový prvok. Nahraďte obyčajné staré a nudné predložky a namiesto toho sa rozhodnite pre kvalitný koberec. Nápady nie sú limitované. Geometrické alebo orientálne štýly však určite zostanú trendy aj po roku 2023. Toto dizajnové pravidla platí však iba v priestranných kúpeľniach v rodinných domoch.

Mohlo by vás zaujímať

Retro kúpeľne, ktoré vás oslnia

Ak vás fascinuje retro dizajn a peniaze potrebujete investovať na nákup samostatne stojacej vane či iných potrebných ...

Luxusné kúpeľne pre mladých

Konečne sa Vám podarilo prerobiť si svoje bývanie a potrebujete dokončiť kúpeľnu. Poradíme pár nápadov, ako na to.

Štýlové japonské kúpeľne

Japonci ekologický národ a pri tvorbe kúpeľní myslia na životné prostredie. Jedným z nich je využitie odtečenej vody z umývadla, ktorú zrecyklujú...

LED zrkadlá v kúpeľni

LED zrkadlo sa nijako nelíši od bežného zrkadla, ktoré ste umiestnili do svojej kúpeľne, okrem toho, že prvé je vybavené LED svetlami...