Dostupnosť výrobkov!

Vážení zákazníci,
pre dostupnosť vašeho výrobku si rozkliknite ROLETOVÉ MENU žiadaného rozmeru na podstránke. 
Dostuposť overte poprípade telefonicky na čísle + 421 911 830 343.

Kúpeľňa inšpirovaná Marokom

Predstavujeme vám fascinujúci svet marockého dizajnu a ako môžete túto exotickú inšpiráciu implementovať do svojej kúpeľne. Maroko, krajina bohatá na kultúru a históriu, ponúka štýl, ktorý je záhadný, farebný a úplne nezameniteľný. Poďme sa pozrieť, ako môžete vytvoriť kúpeľňu inšpirovanú Marokom, ktorá vám prináša pohodu a exotiku každý deň.

Marocký dizajn v kúpeľni prináša do vášho každodenného života pohodu a záhadu orientu. S týmito tipmi a inšpiráciou môžete vytvoriť kúpeľňu, ktorá nie je len miestom hygieny, ale aj miestom relaxácie a estetického pôžitku. Nech sa vaša kúpeľňa stane miestom, kde sa stretnú moderný komfort a tradičná krása Maroka.

Kúpeľňa inšpirovaná Marokom

Aká je charakteristika marockého dizajnu?

1. Keramické mozaiky:

Marocký dizajn je neoddeliteľne spojený s ručne vyrábanými keramickými mozaikami. V kúpeľni môžete integrovať mozaikové obklady na stenu alebo podlahu, ktoré dodajú autentický nádych marockej atmosféry. Marocké keramické obklady sú často ručne vyrábané, čo im dodáva autenticitu a jedinečný charakter. Remeselníci vyrábajú každý kus s láskou k detailom, čo znamená, že žiadne dva kusy nie sú úplne rovnaké. Tento osobitý prístup k výrobe prináša do kúpeľne jedinečný estetický dojem. Marocké keramické obklady sú známe pre svoju výraznú a bohatú farebnú paletu. Často sú využívané teplé odtiene ako tyrkysová, zlatá, oranžová, červená a zelená, ktoré odrážajú bohatstvo farieb nachádzajúcich sa v marockom kultúrnom dedičstve.

2. Farby a vzory:

Nechýbajúce farby a živé vzory sú charakteristické pre marocký dizajn. Použite v kúpeľni teplé odtiene ako tyrkysová, oranžová a zlatá, aby ste vytvorili vibrácie, ktoré pripomínajú slnečné Maroko. Marocké keramické obklady majú často zaujímavé textúry a reliéfy. Reliefy môžu byť geometrické, alebo aj organické a často pridávajú hmatateľný aspekt k povrchu obkladu, čo vytvára ďalší vrstvovitý prvok do dizajnu.

3. Štýlové umývadlá a kúpeľňový nábytok:

Vyberte si umývadlo s ručne zdobenými detailmi a pridajte kúpeľňový nábytok s orientálnymi vzormi. To vytvorí luxusný a pohodlný dojem.

4. Záhadné osvetlenie:

Osvetlenie hrá v marockom dizajne dôležitú úlohu. Použite lampy s farebným sklom alebo kovovými detailmi, aby ste vytvorili tajomnú atmosféru, ktorá je charakteristická pre marocký štýl.

Ako sa môžeme inšpirovať marockým dizajnom:

1. Cestovateľský duch v interiéri:

Nechajte sa inšpirovať cestovateľským duchom Maroka tým, že do kúpeľne pridáte suveníry alebo umenie z tejto exotické krajiny.

2. Ručne vyrábané dekorácie:

Investujte do ručne vyrábaných dekorácií a umení, ktoré prinesú autenticitu do vášho kúpeľňového priestoru.

3. Vyhľadávajte unikátne kúpeľňové prvky:

Hľadajte kúpeľňové prvky s marockým šarmom, ako sú umývadlá, ktoré zdobia ručne malované vzory.

vaňa v kúpeľni v Marockom štýle

V porovnaní s Európskymi dizajnom, ktorý sa často drží jednoduchších farieb a foriem, sú marocké kúpeľne extravagantnejšie a nesú so sebou bohatú kultúrne dedičsttvo. Použitím týchto špecifických keramických obkladov môžete do svojej kúpeľne vniesť exotický dotyk Maroka a vytvoriť jedinečný priestor plný farieb a histórie.

Mohlo by vás zaujímať

Retro kúpeľne, ktoré vás oslnia

Ak vás fascinuje retro dizajn a peniaze potrebujete investovať na nákup samostatne stojacej vane či iných potrebných ...

Luxusné kúpeľne pre mladých

Konečne sa Vám podarilo prerobiť si svoje bývanie a potrebujete dokončiť kúpeľnu. Poradíme pár nápadov, ako na to.

Štýlové japonské kúpeľne

Japonci ekologický národ a pri tvorbe kúpeľní myslia na životné prostredie. Jedným z nich je využitie odtečenej vody z umývadla, ktorú zrecyklujú...

LED zrkadlá v kúpeľni

LED zrkadlo sa nijako nelíši od bežného zrkadla, ktoré ste umiestnili do svojej kúpeľne, okrem toho, že prvé je vybavené LED svetlami...