Dostupnosť výrobkov!

Vážení zákazníci,
pre dostupnosť vašeho výrobku si rozkliknite ROLETOVÉ MENU žiadaného rozmeru na podstránke. 
Dostuposť overte poprípade telefonicky na čísle + 421 911 830 343.

Prečo si vybrať vertikálny radiátor do kúpeľne?

Viete o tom, že nové radiátory v kúpeľni či v byte už nie sú to čo bývali? Povieme Vám prečo. Okrem svojej hlavnej vykurovacej funkcie sú to i moderné dizajnové doplnky, ktoré sú plnohodným moderným kúskom vo vašej domácnosti. Stačí sa iba inšpirovať. Dnes patrí vertikálny plochý radiátor medzi najpopulárnejšie vykurovacie telesá na britskom trhu a každý skúsený dizajnér ich veľmi rád používa počas tvorby svojich návrhov.

Skutočné dizajnové skvosty v kúpeľni

Mnoho ľudí pri zariaďovaní alebo rekoštrukcii svojho bývania, dbá na to, aby samotný dizajn interiéru akéjkoľvek miestnosti bol nadčasový. Je vhodné, aby použité materiály alebo veci, ktoré sa musia zabudovávať sa používalai v neutrálnych farbách, ktoré ani po desiatkach rokoch sú stále trendy. Práve doplnkami je možné monotónosť farieb "rozbiť" s niečím výraznejším, či už tvarovo alebo farebne. Preto aj pri zariaďovaní novej kúpeľne alebo jej rekonštrukcii majte na pamäti, že tento postup je určite aj časovo menej nákladný.

Ak do svojej novej kúpeľne plánujete vertikálny radiátor, sú povolené všetky farby alebo tvary. Môžete si dokonca vyberať medzi rôznorodou štruktúrov povrchu radiátorov - vrúbkované, hladké, hranaté či oblé. Nezabúdajte, že radiátor je predovšetkým účelová záležitosť kúpeľne a je to hlavne účelové vykurovacie telo. Preto ho umiestnite tak, aby sme maximalizovala efekt jeho vykurovania.

Vertikálny radiátor nielen do kúpeľne

Radiátor na stenu môže byť výborným doplnkom v modernej kuchyni alebo aj vo vstupnej chodbe.

Funkcia vertikálneho radiátora nie je nijak ovplyvnená, i keď je nainštalovaný na výšku. Plochý vertikálny radiátor, ktorý pracuje rovnako ako štandardné konštrukcie vodorovných radiátorov, ponúka o niečo viac, čo sa týka štýlu, praktickosti a pomeru ceny a kvality.  Vďaka vysokému a štíhlymu štýlu dizajnu vytvára ďalší priestor pre ďalšie upevňovacie prvky a nábytok.  Vertikálny radiátor, ktorý je ideálne vhodný na vykurovanie ktorejkoľvek miestnosti, vytvára okamžite stredobod v každom priestore.

Kde všade je možné vertikálny radiátor využiť?

Vertikálny radiátor v kúpeľniach, plochý radiátor vo vstupných chodbách nielen na byte, dome ale aj na hoteloch či budovách, plochý radiátor v moderných kanceláriach a všade tam kde majú radi moderný dizajn. Našu kontrétnu ponuku plochých vertikálnych radiátorv nájdete tu nižšie.

Naša aktuálna ponuka vertikálnych radiátorov

vertikálna
 
vypredané
138,50
Kúpiť
vertikálna
 
vypredané
144,80
Kúpiť

Mohlo by vás zaujímať

Retro kúpeľne, ktoré vás oslnia

Ak vás fascinuje retro dizajn a peniaze potrebujete investovať na nákup samostatne stojacej vane či iných potrebných ...

Luxusné kúpeľne pre mladých

Konečne sa Vám podarilo prerobiť si svoje bývanie a potrebujete dokončiť kúpeľnu. Poradíme pár nápadov, ako na to.

Štýlové japonské kúpeľne

Japonci ekologický národ a pri tvorbe kúpeľní myslia na životné prostredie. Jedným z nich je využitie odtečenej vody z umývadla, ktorú zrecyklujú...

LED zrkadlá v kúpeľni

LED zrkadlo sa nijako nelíši od bežného zrkadla, ktoré ste umiestnili do svojej kúpeľne, okrem toho, že prvé je vybavené LED svetlami...